Flyttebyrå Trondheim

Flyttebyrå Trondheim Bergen

📞 72 90 92 17

Ring oss:

Fyll Ut Uforpliktende Skjema, Få Svar Idag!
(Skjema tar noen sekunder at fylle ut)

Kostnader for en langtur

En vanlig misforståelse er at det er dyrt å flytte med et flyttebyrå. Dette trenger ikke være tilfelle i det hele tatt.

Når du flytter selv, bør du vurdere kostnadene for å leie en bil i bevegelse, så vel som kostnadene for mat og drikke for deg og dine hjelperer som flytter. Vurder også prisen på bensin og mulige parkeringsavgifter. Hvis det er en langtur, la oss si mellom Umeå og Malmö, kan det hende du må tilbringe natten på veien, noe du også bør ta med i budsjettet. Sist, men ikke minst, vil flyttehjelperne dine absolutt forvente at du hjelper dem i neste flytting, noe som betyr at en flytting på egenhånd kan komme lommeboken til gode, men bli desto dyrere med tanke på tidsressurser.

Trondheim sentrum

3 forutsetninger for en vellykket flytting mellom byer

1. Ikke jukse med researchen din

En vanlig årsak til misnøye med å flytte til en ny by er mangel på forskning. Boligområdet føles feil, studieområdet er på den andre siden av byen og bussene som skulle kjøre hvert tiende minutt viser seg å gå en gang i timen. Derfor er det lurt å bruke så mye forskning som mulig så tidlig som mulig, og bruke en rekke metoder. Still spørsmål i lokale facebookgrupper, les diskusjonstråder, sjekk anmeldelser og ikke nøl med å kontakte venner og kjente for tips og råd. Hvis du flytter på jobb, benytt anledningen og be arbeidsgiveren din om hjelp i jobbsøket. Hvis du flytter til en av de større byene med lange boligkøer, som Stockholm, er dette spesielt viktig.

2. Tør å ta beslutninger

Å forske og undersøke forskjellige alternativer er viktig, men det er også viktig å kunne ta beslutninger, ikke minst når det gjelder hvordan flyttingen skal gjennomføres. Hvis du vurderer å flytte mellom byer med et profesjonelt flyttebyrå, bør du gjerne bestille flytting minst en måned i forveien, selv om det åpenbart er mulig å finne gode kjøp på kort varsel. Som regel pleier sjansene for å finne et virkelig billig tilbud å være bedre jo tidligere du bestiller, og en tidlig bestilling betyr også mer tid til pakking og annen klargjøring.

3. Book et pålitelig flytteselskap mellom byer

Midt i all endringen som et trekk medfører, er det av stor betydning å finne et pålitelig flyttebyrå, som tar godt vare på møblene dine og andre eiendeler. Den enkleste måten du finner et passende flyttebyrå på, krever egentlig ikke noen krefter. Bare send din forespørsel til oss, få tilbud, godta tilbudet som passer deg best – eller fortsett søket. Tjenesten vår er uforpliktende, så beslutningen om å bestille et flyttebyrå via oss er utelukkende med deg! Du trenger heller ikke være redd for at det vises kostnader – å sammenligne flyttebyråer ved hjelp av yourflytt.se er gratis fra start til slutt. Ikke gå glipp av artikkelen vår om flyttefirmapriser for å komme i gang med flytteforberedelsen.

Flytte fra Trondheim til Bergen

Bør du flytte til den andre siden av jorden? Eller et nærliggende fylke? Vi er med deg hele veien.

Når du leier oss for ditt langdistanseflytting mellom Trondheim Bergen , sørger vi for alt fra å pakke ordentlig for internasjonal transport til å holde oversikt over tollpapir. Alt du trenger å gjøre er å motta varene når den kommer.

Hvis du for eksempel flytter til USA, sørger vi for alt når det gjelder emballasje, eksportemballasje og toll – for å gjøre transporten din så trygg som mulig og ankomme uten unødvendige stopp.

Hvis du flytter en av de mer vanlige bevegelige rutene, mellom Trondheim og Bergen , er det noen ganger muligheten til å gjøre en såkalt. samtrafikk som betyr at vi får ned prisen mye. Kontakt oss så snakker vi mer om flytten mellom Trondheim og Bergen

Tilbud / rådgiving

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ring oss nå

+47 72 90 92 17

Ring nå