Flyttebyrå Trondheim

Om oss

📞 72 90 92 17

Ring oss:

Fyll Ut Uforpliktende Skjema, Få Svar Idag!
(Skjema tar noen sekunder at fylle ut)

Om firmaet

“Flyttebyrå Trondheim”, ledet av Romal Salehi, er en fremstående spesialist innen flytting og renhold, kjent som “Triks Renhold Renhold og Transport”. Med organisasjonsnummer 920 645 429 og etablert den 22. mars 2018, fremstår bedriften som et symbol på pålitelighet og ekspertise i bransjen.

Vår grunnlegger og leder, Romal Salehi, bringer en uovertruffen dybde av kunnskap og erfaring til firmaet. Salehis ledelse har vært instrumental i å utvikle våre tjenester til å være både kundesentrerte og effektive. Med et team på fem dyktige flyttekarer, garanterer vi en flytteopplevelse som er både effektiv og problemfri.

Som en godkjent renholdsbedrift, er vi forpliktet til å levere tjenester av høyeste standard. Våre prosedyrer og metoder er grundig utviklet for å sikre at vi møter og overgår bransjens krav. Dette engagementet i kvalitet og detaljer har tjent oss en 100% fornøydgaranti fra våre kunder.

Vår registrering og momsstatus bekrefter vår autoritet og pålitelighet som en seriøs aktør i bransjen. Vi forstår viktigheten av å ha tillit til de du inviterer inn i ditt hjem eller bedrift for flytting og renhold. Derfor er hver tjeneste vi tilbyr skreddersydd for å møte de individuelle behovene til våre kunder, og vi streber alltid etter å overgå kundens forventninger.

Velg “Flyttebyrå Trondheim” for en tjeneste som kombinerer fagkunnskap, autoritet, og pålitelighet. Med Romal Salehi i spissen, er vi dedikert til å gi deg en flytte- og renholdsopplevelse som du kan stole på og være fornøyd med.”

Tilbud / rådgiving

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Ring oss nå

+47 72 90 92 17

Ring nå